Cégünk fokozott egészségügyi intézkedések alkalmazása mellett a kormány rendelet alapján továbbra is fogad ügyfeleket!

Új szerviz partnereket keresünk:

Összeállítottunk egy kisebb méretű fotómontázst, amely vizuálisan is bemutatja a munkáink minőségét, valamint betekintést enged a mechanikus tisztítás rejtelmeibe, vagy a köznyelvbe ismertebb nevén… “A dióhéjas szelep tisztítás”.

Legtöbb gépkocsin különösebb panaszt nem szoktak tapasztalni, de általában már minden esetben érződik, hogy kicsit lomhább lett a gépezet, ezért döntenek a tisztítás mellett az ügyfeleink, természetesen szakember tanácsára!

A lekokszolódás és lerakodósáok mértéke, mint a képeken is látható nagyon is indokolta a takarítást az ügyfeleinknél.

Akkor mi – ésAz egyik tulajdonossal a tisztítást kővetöen később beszéltünk, aki úgy nyilatkozott, hogy “ég és föld a különbség”, mintha nem ugyanaz az autó lenne, mint ami a tisztítás előtt volt mikor – lehet a baj?

Ezek azok a pozitív visszajelzések, amelyek igazolják a munkáink fontosságát az új modern belsőégésű gépjárművek esetében, különös figyelmet fordítva a közvetlen befecskendezésű benzinmotoroknál

A sokatmondó képek között jól látható, hogy mennyire le voltak szűkülve a járatok, a szívósorról már nem is beszélve…

Azok a képek, ahol a sok korom látható, azok mind a szivószelep és szívósor fizikai takarítása előtt voltak érzékelhetőek, tehát nyilvánvaló, hogy foglalkozni kellett velük.

Természetesen az EGR rendszer és EGR hűtő ellenőrzése sem maradt el, ami ezeknél a típusoknál okozhatja a motortér kiégését is.

Diesel autók esetében pedig a részecskeszűrőt is átvizsgáljuk, és visszajelzést adunk valós időben az alkatrész állapotáról!


Ne várd meg a tüneteket, lélegeztesd fel a szivó oldalt, valamint a gépjárműved motorját a dióhéjas tisztítással, amely általában maximum csak egy munkanap szokott lenni!

Keressetek minket bizalommal a kapcsolat menü alatt elérhetőségeinken.

Tetszett a bejegyzés?

Megosztás Facebookon
Megosztás LinkedInen

Maradjon velünk kapcsolatban

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között újdonságainkról, híreinkről és fejlesztéseinkről.