Cégünk fokozott egészségügyi intézkedések alkalmazása mellett a kormány rendelet alapján továbbra is fogad ügyfeleket!

Új szerviz partnereket keresünk:

Szolgáltatások

benzin és dízel járművekhez egyaránt

CHIPTUNING - Optimális teljesítmény elérés
by TC

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi a TerraClean importőrei, a szolgáltatások esetében ajánlott kiskereskedelmi árakat határozunk meg, melyek tartalmazzák a tisztító anyagokat, a berendezések üzemköltségét egy tisztítási folyamat alkalmával.

A belső motortisztítás szolgáltatás ára 2000 cm3-is motorokig 59.990, -Ft, a 2000 cm3 feletti motorok esetén 69.990, -Ft.

Az EGR rendszer tisztítás ára: 94.990, -Ft.

A részecskeszűrő (DPF) tisztítás ára: 94.990, -Ft.

A szívócsatorna és szeleptisztítás pl. TSI benzin motorokhoz: 54.990, -Ft. és 94.990, -Ft.

Nagyobb járműveknél, haszongépjárműveknél, teherautóknál, mezőgazdasági gépeknél, autóbuszok és az építőipari gépek estében többe kerülhet a szolgáltatás a munka nehézsége és a motor mérete miatt.

A belső motortisztítás szolgáltatás ára: 144.990, -Ft.

Az EGR rendszer tisztítás ára: 154.990, -Ft.

A részecskeszűrő (DPF) tisztítás ára: 154.990, -Ft.

A helyi szolgáltató az ajánlott ártól eltérhet, amelyről a megrendelőt előre tájékoztatja.

A TerraClean egy a járművek számára létrehozott tisztító szolgáltatás. A TerraClean az autószervizek és mobilszolgáltatók hálózatán keresztül elérhető Európában, Kanadában, az Egyesült Államokban és most már Magyarország egész területén is. A TerraClean motortisztító szolgáltatás során erre a célra szabadalmaztatott TerraClean tisztító berendezést az autója motorjához csatlakoztatva, rendkívül finomított alifás üzemanyagot, mint tisztító anyagot használva, eltávolítjuk a motorban keletkezett karbon-és egyéb szennyeződéseket, lakkokat. Ez megnöveli a jármű hatékonyságát, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, a károsanyag-kibocsátást, tiszta üzemelést biztosít, ezzel meghosszabbítva az érintett alkatrészek élettartamát, így csökkentve az üzemelési költségeket.

A TerraClean szerviz partnerek, olyan autójavításban jártas szakemberek, akik megvizsgálják a járművet, felderítik a hibát és a TerraClean tisztítási technológia adta lehetőséggel élve, újból friss erőt kölcsönöznek a járműveknek. A TerraClean szolgáltatás javító állomásokon vagy mobil szolgáltatás keretében jut el ügyfeleinkhez. Szakembereink, összekapcsolják az Ön járműve motorját a TerraClean tisztító géppel (benzin vagy dízel). A tisztító berendezés átveszi a jármű üzemanyag ellátását, és egy rendkívül finomított alifás üzemanyagot használva a berendezés a TerraClean szabadalmaztatott technológiájával, eltávolítja a karbon lerakódásokat a motorból és az égés utáni térből egyaránt.

A TerraClean hálózaton belül a partnereink rendelkeznek további tisztító berendezésekkel, amelyekkel nem csak a megelőzést, hanem a konkrét probléma megoldást is nyújtanak. Ezek a hibák olyan mértékű lerakódások, amelyek a jármű üzemelést már akadályozzák és ezért problémaként jelentkeznek és intenzívebb beavatkozást igényelnek. Az intenzív TerraClean tisztító eljárások a szívócső lerakódásait tisztítják, valamint átalakítják a DPF (részecskeszűrő) és az EGR rendszerben felgyülemlett lerakódásokat, amelyek széndioxid és víz formájában távoznak a kipufogócső végén.

IGEN!

A TerraClean példátlan a motortisztítás területén. Egyedülálló, nemzetközileg szabadalmaztatott új technológiát alkalmaz.

A TerraClean megtisztítja a befecskendezéstől kezdődően az égési folyamatokban résztvevő alkatrészeken keresztül, az utólagos égési folyamatokban résztvevő részeket is. Továbbá a dízel részecskeszűrők (DPF) és az EGR egység, valamint a benzines befecskendező rendszerek tisztítására is van mód.

A beöntős termékeket az üzemanyaghoz öntik, ezért relatív alacsony a koncentrációval dolgoznak, így általában nagyon jók a befecskendező alkatrészek számára, de az utólagos égésben résztvevő alkatrészekre nincs hatásuk!

IGEN.

Szinte minden járművön elvégezhető és hatásos. Legyen szó kamionokról, mezőgazdasági gépekről, építőipari gépekről, kisteherautóról, autóról, buszról, motorkerékpárról vagy hajómotorokról! Mindegyik esetében sikerrel és érzékelhető eredménnyel elvégezhető. Néhány kivétel van (pl. Wankel motorok).

A bejelentkezés alkalmával szakemberünk tájékoztatja Önt a lehetőségekről.

A TerraClean motortisztító technológiával tisztítottunk közúti motorkerékpárokat, családi autókat, sportautókat, teherautókat, személyszállító buszokat és hajókat is.

A TerraClean honlapján megtalálja aktuális partnereink listáját, amelyet folyamatosan bővítünk és fejlesztjük a szervizhálózatunkat.

Egyszerűen használja az erre a célra fejlesztett “Szervizkereső” menüpontot, amely kifejezetten az Önhöz legközelebbi TerraClean szervizpontokat listázza ki.
A gyors kapcsolat felvétel érdekében használja a “Kapcsolat” menüpontot.

A TerraClean szolgáltatás egy egységes, minden partnernél egyformán működő, első osztályú, minőségi szolgáltatást biztosító rendszer. A szolgáltatás végzéséhez biztosítani kell a szükséges és egységes feltételeket, amelyek megléte lehetővé teszi az együttműködést. A szükséges feltételekről egy tájékoztatóban értesítjük a leendő szolgáltatóinkat. További részletekért a honlapunkon keresse fel a ”Partneri lehetőség” menüpontot, vagy írjon nekünk közvetlen üzenetet a „Kapcsolat” menüponton keresztül .

Igen.

Az LPG-vel működő autók többsége hasonlóan működik, mint a benzinmotoros autók. Az átalakítás előtt és átalakítás után keletkezett karbonlerakódások és egyéb szennyeződések is hatékonyan tisztíthatók. A TerraClean motortisztítás eltávolítja ezeket a lerakódásokat.

Az LPG elven üzemelő járművek nem termelnek sok karbont, ezért az általánosnál ritkább tisztítási ciklus is alkalmazható.

Igen, itt különösen ajánlott, szükséges. A hibrid technológia esetén is használunk belső égésű motort, ahol a Start-Stop rendszerek miatt több a hideg indítás, emiatt több a karbonlerakódás mint a normál járműveknél.

Általános szabályként elmondható, hogy az autók nagy többsége évente, vagy körülbelül 30.000 kilométereként igénylik a motortisztítás elvégzését.

Cégünk, mint a márka importőre, irányítja és fejleszti a hálózatot, valamint meghatározzuk az ajánlott kiskereskedelmi árakat.

Az egyes szolgáltató partnerek ezektől eltérhetnek és a végső árakat maguk alakítják ki!

A jó minőségű üzemanyag használata csökkenti a lerakódások kialakulását.

A széndioxid képződés az égés folyamatának természetes mellékterméke, amiből karbon keletkezik a járműben és lerakódik, de csakis addig amíg az eltávolításra nem kerül.

Számos Nicasil (Nickel Silicon Carbinde) tömítéssel ellátott járművet tisztítottunk a TerraClean technológiával. Ezek közül kiemelnénk például a Jaguar, az Audi és a BMW, valamint a Porsche márkákat. A TerraClean motortisztítás során semmilyen maró anyagot vagy oldószert nem használunk, csak kizárólag a rendkívüli módon finomított alifás üzemanyagot adalékokkal, ami semmilyen károsodást nem okoz a Nicasil tömítésekben.

Az egyszerű válasz erre: NEM!

A TerraClean szolgáltatás a már többször említett, finomított alifás üzemanyagot használ, ami nem okoz kárt járművében vagy annak bármely alkatrészében. A TerraClean motortisztítás konkrétan csak lerakódásokra hat, ezzel eltávolítva a gépkocsi motorjából az idővel felgyülemlett és lerakódott karbont, valamint az egyéb szennyeződéseket (kátrányt és lakkokat).

A TerraClean motortisztítás egy rendkívül hatékony megelőző karbantartási szolgáltatás. Ennek köszönhetően lehetőség van megelőzni a problémákat, meghosszabbítani az autója alkatrészeinek élettartamát és ezzel javítva járműve hatékonyságát, teljesítményét és az üzemanyag-fogyasztást.

Az alap TerraClean motortisztítás általánosan a teljes rendszert tisztítja, amelyben mind a DPF szűrő, mind az EGR rendszer is szerepel. A TerraClean belső motortisztítás egy karbantartás jellegű tisztítás és általános tisztítási feladatok ellátása a célja.

A komoly lerakodások kezelésére egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszköz szolgál, ami a DPF és az EGR rendszerekben kialakult komoly lerakódások eltávolítását hivatott elvégezni. További részletekért forduljon a helyi szolgáltatónkhoz.

Közvetlen befecskendezésű motorok esetén is működik a TerraClean belső motortisztítás, viszont a konstrukcióból fakadóan közvetlenül az égéstérbe jut be az üzemanyag és így nem találkozik a szívó szelepekkel ezért ott nem tudja kifejteni hatását.
A szívószelepek hátsó részén keletkező lerakódások eltávolítására külön eljárás, a TerraClean szeleptisztítás szolgál. A TerraClean szívócsatorna és szeleptisztító berendezés S-Tool tartozéka közvetlenül a szívónyílás belsejébe kerül behelyezésre, amely a tisztító folyadék finom permetét bejuttatja a légáramba így az el tud jutni a szívószelepekig, ahol elvégzi a szelepek tisztítását.
Mivel egyre több gépjármű készül közvetlen befecskendezésű motorral, ezért egyre növekvő az igény a kiegészítő TerraClean szívócsatorna és szeleptisztításra, függetlenül az általános motortisztításától. A TerraClean szervizpontok és mobil szerelők nagy többsége rendelkezik TerraClean szívócsatorna & szeleptisztító eszközzel, konzultáljon helyi szolgáltatónkal.

Maradjon velünk kapcsolatban

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között újdonságainkról, híreinkről és fejlesztéseinkről.