Cégünk fokozott egészségügyi intézkedések alkalmazása mellett a kormány rendelet alapján továbbra is fogad ügyfeleket!

Tel: +36 20 450 9998

Új szerviz partnereket keresünk:

Bármit is teszel annak meglesz az eredménye!

Mai történetünk egy 2012-es Volkswagen Passat 2.0 diesel gépjármű. Az autó hosszú éveken keresztül rendben működött majd egy városi közlekedés alkalmával hirtelen megjelent egy részecskeszűrő DPF hibaüzenet. Ezzel a gépjármű arra kérte fel a gazdáját, hogy tegyen egy mielőbbi szerviz látogatást.

Az emberünk úgy döntött, hogy ez a sárga színű lámpa, a check engine, amely idegesítően jelzett számára nem kell komolyan foglalkozni vele, egyszerűen használta tovább az autót. Ahogy telt múlt az idő egyre jobban megerősödött benne az érzés, hogy jól döntött a DPF hibaüzenet ignorálásával, mert már 5 hónap eltelt és még mindig csodásan megy az autó.

A 6. hónapban emberünk hosszas tevékenységének megjött az eredménye. Az autó megállt, és nem ment sehova, pedig most lett volna egy igazán sürgős dolog. A kitartó struccpolitika eredménye: Vész-üzemmód, EGR hiba, turbó feltöltő probléma, részecskeszűrő DPF alapos eltömődés, tréleres szállítás a szervizbe.

A sürgősségi osztályon gyors diagnózis megállapította, hogy a betegség oka a KOKSZ!

Szakértő kezekben ambulánsan is kezelhető az eset, gyorsan és szakszerűen.

Az életmentő beavatkozás sorrendben következett (TerraClean tisztító technológiák):

Három óra elteltével betegünk gyógyultan távozott és ismét jó erőben szeli a kilométereket, köszönhetően a TerraClean tisztító technológiák jótékony hatásainak.

Mi a történetből a tanulság?

Az igazi tanulság az eset kapcsán az, hogy a koksz, korom mindig és folyamatosan termelődik és lerakódik. Hiú ábránd ha azt gondoljuk, hogy nem kell ezzel egyáltalán foglalkozni. Akár a jó, akár a rossz munkának is meg van az eredménye csak az a különbség közötte, hogy az egyik jó dolgot a másik pedig rossz dolgot eredményez. Utóbbi pedig instant fájó költségeket eredményezhet.

A mi jó tanácsunk:

Ne becsüljük le a rendszeres karbantartás fontosságát! Ha hibaüzenetet kapunk azt idejében orvosoljuk ezzel megelőzhetünk komolyabb költségeket és bosszúszágot. A TerraClean tisztító technológiák kimondottan a korom, a KOKSZ lerakódások eltávolítására lettek optimalizálva és alkalmazásukkal megbontás nélkül műhely körülmények között tudjuk elérni az autópályás üzemelés jótékony hatásait.

Tetszett a bejegyzés?

Megosztás Facebookon
Megosztás LinkedInen

Maradjon velünk kapcsolatban

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között újdonságainkról, híreinkről és fejlesztéseinkről.