Cégünk fokozott egészségügyi intézkedések alkalmazása mellett a kormány rendelet alapján továbbra is fogad ügyfeleket!

Tel: +36 20 450 9998

Új szerviz partnereket keresünk:

Közeledik a tavasz, mondhatnánk itt a tavasz, itt van újra! Az autónk megfelelő felkészítése nem csak a téli időszakban, hanem ilyenkor is kifejezetten fontos, amennyiben biztonságos és megbízható közlekedésre törekszünk, s hosszú távon szeretnénk megőrizni a gépjármű állapotát.

Sokan úgy gondolják, hogy elég kicserélni a gumikat, esetleg az olajat cserélni, s máris útnak eredhetnek, azonban ez tévedés, hiszen a jármű megfelelő és rendszeres „belső” karbantartása is nagyon fontos.

A téli üzemmód ugyanis jobban igénybe veszi az autónkat, mint gondolnánk. Példának okáért ott van maga az erőforrás, azaz a motor és annak az égéstere, amivel a legtöbben nem is foglalkoznak, így aztán a rengeteg megtett kilóméter által rengeteg egyéb szennyeződés, koksz, korom rakódik le folyamatosan és emiatt jelentősen csökken a motor hatásfoka, teljesítménye.

Azt vesszük még észre, hogy már nem olyan dinamikus az autónk és még többet is eszik a kelleténél. Ugye milyen kellemetlen most ez? Főleg akkor, amikor az üzemanyag árak az egekben vannak….igen-igen, ez sajnos most van!

Tovább görgetve ezen a gondolatmeneten a rettegett EGR szelep meghibásodás, amely nem képes az öntisztításra és előbb-utóbb beadja a kulcsot a kemény korommal vívott állandó harcban. Ezért az EGR tisztítás különösen fontos lehet és párhuzamot húzva az EGR-től a DPF részecskeszűrőig, amely a megnövekedett kipufógáz áramlása által sokkal gyorsabban megtelítődik és az autó akár mozgásképtelenné is válhat, ha nem cselekszünk időben!

A teljes körű műszaki karbantartás alapvetően határozza meg egy adott autó részegységeinek élettartamát, továbbá jelentős kihatással van az üzemeltetési költségek alakulására, sőt, még a szeretett négykerekűnk által nyújtott komfortérzet is függ tőle – egyszerűen szinte minden területre kihat.

Sosem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az autó nem egy gondozásmentes jószág, némi törődést, figyelmet mindenképpen megérdemel a mindennapok során hűségesen szolgáló négykerekűnk, hiszen ezzel akár jelentősebb kiadásoknak elejét lehet venni.

Persze lehet, hogy egyszer-egyszer fájó otthagyni a szerviz kasszájánál egy súlyosabb összeget, de a mulasztás eredménye akár a kötelező karbantartások esetén érvényes ráfordítás többszöröse is lehet.

Éppen ezért a COVID-helyzetre való tekintettel szeretnénk tehermentesíteni azon ügyfeleink pénztárcáját, akik minket választanak.

MOST EXTRA kedvezményes áron vehetik igénybe a megbontás nélküli teljes rendszertisztításunkat, ami magában foglalja:

együttes áldásos előnyeit mindazoknak, aki mihamarabb foglalnak időpontot központi szervizünkben Dunakeszin, vagy hálózati partnereink valamelyikénél az ország több pontján telefonon keresztül.

Érdeklődj még ma központi számunkon, ahol minden felmerülő kérdést átbeszélünk!

Időpontfoglalás & további info: +36 20 450 9998

Tetszett a bejegyzés?

Megosztás Facebookon
Megosztás LinkedInen

Maradjon velünk kapcsolatban

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között újdonságainkról, híreinkről és fejlesztéseinkről.