Cégünk fokozott egészségügyi intézkedések alkalmazása mellett a kormány rendelet alapján továbbra is fogad ügyfeleket!

Tel: +36 20 450 9998

Új szerviz partnereket keresünk:

A gépjármű tiszta működése elengedhetetlen

A motortisztító szolgáltatások új generációja ma már Magyarországra is megérkezett. A TerraClean szolgáltatásai ma már hazánkban is elérhető szerviz partnereken keresztül. Ez a kanadai innováció külföldön már évtizedek óta bizonyított. A TerraClean szolgáltatásai között megtalálható többek között a részecskeszűrő tisztítás, a szívó szeleptisztítás és az EGR szeleptisztítás.

A TerraClean szolgáltatásai között tehát megtalálható a részecskeszűrő tisztítás, ami elősegíti, hogy a rossz hatásfokú, eltömődött, hibásan működő szűrő ismét új életre kel és még sokáig használható marad. A szolgáltatás hibakód mentességet ígér. Az eltömődött részecskeszűrő miatt ugyanis az autó műszerfalán hibakód jelenik meg, ami a tisztítás befejeztével teljesen megszűnik.

Az eljárás során teljes tisztítást biztosítanak, azaz a tisztítás segít a felgyülemlett lerakódások hatékony eltávolításában és ezzel az autó megfelelő állapotához járul hozzá. Az emisszió csökkentés is a szolgáltatás része, vagyis ez az eljárás csökkenti az autó károsanyag kibocsátását és így némileg óvja és védi a környezetet.

A TerraClean szervizközpontok megoldást kínálnak a DPF korszerű tisztítására. Az autó részecskeszűrőjét ugyanis a TerraClean szabadalmaztatott berendezésével szabadítják meg a káros anyag felhalmozódástól. A részecskeszűrő tisztítás Budapest szervizeiben is elérhető.

A TerraClean szolgáltatásai körébe tartozik még a szívó szeleptisztítás, amely a hagyományos szívó és a közvetlen benzinbefecskendezésű motorok szívóoldalon keletkező karbon lerakódásainak kezelésére szolgál. Ennek az eljárásnak köszönhetően magasabb lesz a gépjármű teljesítménye, hiszen az ideiglenesen leálló hengerek hibája teljesen megszűnik.

Az élénkebb gázreakció is jellemző lesz, hiszen az eljárás segít a felgyülemlett karbon lerakódások eltávolításában, hogy az autó közvetlenebbül reagáljon gázadásra.

Illetve a tisztítás az egyenletesen járó motort is biztosítja. Javul a szívóoldal levegőáramlása és a tisztítás után alapjáraton, valamint terhelésen is újra megfelelően jár majd a motor.

A TerraClean szervizközpontok megoldást kínálnak a szelepek és a szívócsatorna tisztítására is. A szabadalmaztatott speciális tisztító berendezés segít eltávolítani a motort negatívan befolyásoló lerakódásokat.

A TerraClean szolgáltatásai között megtalálható még a fent említett EGR szeleptisztítás, amely nagyon hatékony és gyors megoldás az EGR szeleppel szerelt gépjárművek problémájára, amit a felgyülemlett korom lerakódások okoznak. A TerraClean a szabadalmaztatott EGR tisztító berendezéssel garantáltan eltávolítja a rendszer elemein felgyülemlett korom lerakódásokat.

Tetszett a bejegyzés?

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebookon
Megosztás itt: linkedin
Megosztás LinkedInen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 3 =

Maradjon velünk kapcsolatban

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között újdonságainkról, híreinkről és fejlesztéseinkről.